Ring og få et go​dt tilbud:

98 52 08 71

Hvem er vi?

Vores kompetencer inden for byggeri

Vi har store kompetencer inden for alle former for byggeri, og vi kan både varetage opgaven som totalentreprise eller som en fagentreprise. Vores dygtige murere, tømrere og snedkere samt erfarne samarbejdspartnere gør, at vi kan løfte enhver opgave inden for byggeri.

Vi arbejder fortrinsvis i Nordjylland og Midtjylland, hvor vi blandt andet udfører nybyggeri, restaurering og modernisering i forbindelse med privat byggeri og offentligt byggeri samt inden for blandt andet industri og landbrug.

Vi udfører også helt små opgaver og mindre reparationer som blandt andet udskiftning af vinduer, montering af nye låse, reparation af puds, opmuring af sålbænke og mange andre småting.

Specialopgaver og eget maskinværksted

Vi løser også specialopgaver for vores kunder, og vi rådgiver og vejleder i samarbejde med dig, således vi når frem til den bedste løsning. Vores moderne maskinværksted kan fremstille næsten alt inden for træ, hvis det ikke kan købes færdigt, eller hvis det er så dyrt, at vores snedkere og tømrere kan gøre det både bedre og billigere.

Brdr. Nielsens historie

Vores virksomhed blev etableret af brødrene Erling Nielsen og Børge Nielsen den 1. september 1975. De fik hurtigt skabt et ry for at levere et godt håndværk og overholde indgåede aftaler. I 1994 ønskede brødrene at nyde deres otium og derfor tilbød de Jan Sveistrup og Jørn Kristensen at tage over. De var begge udlært i Brdr. Nielsen A/S Tømrer- & Snedkerforretning og overtog virksomheden den 1. juni samme år.

Udvidelse med murer- og entreprenørforretning

Jan Sveistrup og Jørn Kristensen fortsatte med at videreudvikle den forretningsstil, der altid har kendetegnet virksomheden, og i 2008 overtog de KC-Byg ApS af Kaj Christoffersen, hvorpå Brdr. Nielsen A/S Murer- & Entreprenørforretning blev en realitet. Kaj Christoffersen er fortsat daglig leder af murerforretningen, og derfor kan han fortsætte det gode ry, som han har oparbejdet gennem mange år.

​Kontakt vores kontor for at høre mere om os

I dag holder vi til i vores lokaler på Rugmarksvej i Hobro, hvor vi har kontor, administration, lager og maskin-, tømrer- og snedkerværksted. Du kan kontakte os på telefon 98 52 08 71 eller skrive til os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Anni - vores dygtige kontordame